Privatlivspolitik

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt brhandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplynsingerne bruges til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "cookies". Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og statistik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slette. Henvendelse herom kan ske til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

iNordvativ a/s

K. Christensens Vej 6

9200 Aalborg SV

Telefon 99333333

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Født til opgaven

iNordvativ er et ungt firma, der blev oprettet 1. maj 2007 - med mere end 110 års stolte traditioner i rygsækken. 

Helt tilbage i 1892 grundlagde konsul Niels Kaj Strøyberg det kulfirma, N.K. Strøyberg, som i 1971 blev til METAX - verdens første olie- og benzinselskab med ubemandede tankanlæg. Betaling på forpladsen var en hel ny mulighed, hvor der lå en banebrydende ny teknologi bag. Det i manges ører fremmedklingende navn, METAX, var slet og ret bare en hyldest til en af virksomhedens tidligere direktører AXel og dennes frue, METa.

I 1979 blev METAX opkøbt af A/S Dansk Shell, som helt frem til 2007 lod METAX fungere i eget navn, med hovedsæde i Aalborg og med mange dygtige medarbejdere. De sikrede METAX positionen som en af verdens absolut mest innovative benzinselskaber, når det kom til at opfinde og anvende nye teknologier på stationerne, og når der skulle leveres olie og andre produkter til erhvervskunder i hele Danmark.

I 2007 blev METAX som følge af en international strategi fusioneret ind i A/S Dansk Shell. Man ønskede imidlertid at fortsætte samarbejdet med de dygtige folk i Aalborg. Driften af de nye Shell Express stationer blev derfor placeret ved et nyt selskab, nemlig iNordvativ A/S. Det ligger i Aalborg og beskæftiger stadig mange af medarbejderene fra METAX-tiden. Folk, der har brændstof i årerne - og ved hvad god kundebetjening er, og hvordan den ydes.

Fremtiden er vi i fuld gang med!