benzinpistolpengeHer får I det bedste fra to verdener

Hos os får I adgang til alle 315 Shell stationer i Danmark samtidig med I får god gammeldags service. Vi administrerer jeres konto, så det er os, I skal tale med når I har spørgsmål vedr. kort og konto.

 • Nem adgang til kompetent betjening. I får en fast kontaktperson.
 • Nem og hurtig kontakt via e-mail og direkte telefonnummer til jeres kontaktperson.
 • Gode rabatter og rimelige betalingsbetingelser.
 • Gratis ekstra services, såsom fakturaspecifikationer pr. e-mail.
 • Overskuelige fakturaer.

gulbilivaskkrfremOg sidst men ikke mindst: Vask til vaskeklubspriser på Shell Express stationerne. Spar op til 50% i rabat på bilvask hos Shell Express. Vasker I bil en gang om ugen og vælger den billigste vask hver anden gang og fx. Perfect Wash hver anden gang, har I en årsbesparelse på hele 1.820 kr. incl. moms. pr. bil.

Læs mere om Express-bilvask og de lave priser her.

   

   lyttebarnInteresseret i at høre mere?

   Ring til os på 99 33 33 44 og tag en snak med Jørn, Gitte eller Louise om, hvad I kan forvente af os. Eller send os en mail, så ringer vi til jer en hverdag mellem 8 og 16. Send mail.

   Bliv kunde eller bestil ekstra kort

   Ønsker du at blive kunde eller bestille ekstra Shell kort, kan du enten ringe til os på 99 33 33 44 eller printe, udfylde og indsende det interaktive skema, du finder ved at klikke her.

   Dit udfyldte skema kan sendes til os pr. post, fax eller vedhæftet en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

   Nye kort vil blive leveret til jer ca. en uge efter, at vi har modtaget det udfyldte skema, som I kan indsende via post, fax eller mail.

    

   Det med småt: Betingelser

   Ingen hokus pokus, skjulte gebyrer eller urimelige vilkår. Læs betingelserne her.